Fri fragt med GLS til pakkeboks ved køb over 450 kr.

Yin Yoga – vol. 3

YIN YOGA – stræk dig til velvære, Vol. 3  er en opslagsbog skrevet til Yin Yoga-entusiaster, erfarne udøvere og undervisere.

Bogen er spækket med inspiration, der gør det nemt at lave programmer og praktisere, uanset om du er en rutineret udøver med en tilbagevendende praksis, eller om du underviser flere hold om ugen.

Vol. 3 er som de to foregående bøger letlæselig og enkel i sit udtryk. Den udmærker sig ved de mange tegninger, der gør stillingerne tydelige og selvforklarende. Du får de samme stillinger med mange nye variationer. For den erfarne Yin Yoga-udøver kan bogen sagtens stå alene.

Du kan anvende den som din Yin Yoga-opslagsbog, hvor der er gjort plads til, at du kan tilføje dine egne favoritstillinger, gode ideer, tegninger, tekst og udklip.

I Vol. 3 får du blandt andet:

  • Stillingerne fra Vol. 2 med mange nye variationer
  • Stillinger ved væggen, i sengen og på en stol
  • Alle stillinger opdelt i emner som fx bagoverbøjninger, foroverbøjninger, sidestræk, asymmetri og symmetri, overkrop, underkrop, rygliggende, siddende, med pølle, bælte og blok osv.
  • 20 programmer af forskellig varighed med temaer som fx Solhilsen, På stolen, Rygsøjlens seks retninger og Yinyasa asymmetrisk og symmetrisk.
  • Kapitler om funktionel yoga, tension og kompression, modstillinger og rebound.

BEMÆRK: Fri fragt med GLS til pakkeboks ved køb for mindst kr. 450,-

Yvonne afholder inspirationsweekender i hele landet på baggrund af bogen. Læs mere under workshops.

Se også den flotte plakat med de 43 stillinger fra bogen. Plakater – Yvonne Hansen

325 kr.