Hold

AYAhouse i Fredensborg
Mandag
Pilates kl. 8.15 – 9.15
Yin Yoga kl. 9.30 – 10.45
Yin Yoga kl. 11.00 – 12.15
Onsdag
Pilates kl. 16.00 – 17.00

Yoga Skolen i Helsingør
Onsdag 
Kundalini Yoga kl. 9.00 – 10.15
Yin Yoga kl. 10.30 – 12.00


Introduktion til Yin Yoga
Hirtshals den 10. - 12. januar

Dette kursus er for dig, der er ny til Yin Yoga og gerne vil lære det fra bunden. Vi vil gå igennem de grundlæggende stillinger og principper. Du vil få en dybere forståelse af din krop og dit sind og gennem kroppen erfare, hvordan Yin Yoga kan hjælpe dig til mere velvære og ro i hverdagen.

Kurset er baseret på bøgerne ”Yin Yoga – stræk dig til velvære” Vol. 1 & 2, som vil fungere som vores guide gennem weekenden. Bøgerne er inkluderet i kursusprisen og vil blive brugt til både teoretiske og praktiske øvelser. Din underviser er Yvonne Hansen, som også er forfatter til bøgerne.

Pris:
Kr. 2.750 inkl. de to bøger til en værdi af kr. 500.

Program og tilmelding.

 


Inspirationsweekender for
Yin Yoga entusiaster

 På baggrund af min 3. bog i rækken  “Yin Yoga – stræk dig til velvære” afholder jeg inspirationsweekender for Yin Yoga-entusiaster, erfarne udøvere og undervisere, der ønsker at blive inspireret i deres egen praksis og/eller undervisning.

Jeg vil guide dig gennem Yin Yoga programmer og øvelser, der kan forbedre både din egen praksis og din undervisning. Vi vil også gå igennem brugen af den nye bog sammen.

Læs mere om indholdet af weekenden.

Tider:
Fredag kl. 18 – 21
Lørdag kl. 09 – 17
Søndag kl. 09 – 15
(15 timers undervisning)

Pris:
Kr. 2.750, – pr deltager for kurset. Hvis du vælger et sted med overnatning og forplejning kommer det oveni. Du ser priserne på nedenstående links.
Herudover skal du anskaffe dig min nye bog Vol. 3 til DKK 325,- 

(Hvis du er underviser, kan du muligvis få din arbejdsgiver/aftenskole til at betale for noget af kurset og bogen, ligesom du kan trække det fra, hvis du er selvstændig).

Steder og datoer:
Herunder er der datoer med direkte link til mere information. Det er lidt forskelligt hvor mange, der er plads til. Men mellem 12 og 20 deltagere cirka. Så hvis du har et favoritsted, skal du ikke vente for længe.

2024

2025


Dallund slot
Læg år til livet og liv i årene
28. feb. - 2. marts 2025

Tid til fordybelse – Tid til dig
En weekend hvor fysisk og mentalt velvære er i fokus.

Efter mange års venskab er det nu med stor glæde, vi kan tilbyde dig dette helt unikke retreat, hvor vi begge byder ind med det bedste vi har.

De smukke omgivelser både i og omkring slottet danner den perfekte ramme til at hoppe ind i en tidslomme, glemme hverdagens gøremål og i stedet have fokus på egenomsorg, at regenerere og forny sig selv.

Basedannende kost gør mave glad og hjerne klar.
Kroppen styrkes og smidigøres med Body Balance Pilates og Yin Yoga.
Sindet nulstilles med meditation og mentale strategier.

Kærligst
Bettinna og Yvonne