Yvonne

Jeg er en videbegærlig sjæl årgang 1959. Jeg bor i Hornbæk tæt på skov og strand og ikke mindst min datter og hendes familie.

Jeg er uddannet yogalærer hos Søren Rasmussen fra “Yoga Skolen i Helsingør”. Body Balance® Pilates instruktør hos Bettinna Delfs.

Jeg har siden mit første møde med Yin Yoga i 2007 specielt interesseret mig for netop denne gren og har derfor tilbragt mange inspirerende timer i selskab med lærere som Paul & Suzee Grilley, Sarah Powers, Jo Phee, Erin Fleming, Magdalena MecWeld med flere.

Yogaen kom til mig tidligt i mit liv, men jeg holdt ikke fast i den. Jeg holdt ikke fast i noget. Jeg ledte efter skatte alle vegne. Den erfaring det gav mig, ville jeg dog ikke have været foruden. At jeg allerede havde fundet skatten, fandt jeg først ud af langt senere, da jeg var klar til det.

Yoga er så meget mere end stillinger. Yogaen virker indefra og ud og er dermed en rejse ind i dig selv. Eller nærmere hjem til dig selv.

Jeg er evigt nysgerrig på livet og er hele tiden i gang med en undersøgelse af et eller andet.

Du kan læse mere om mit liv og mine tanker ved at følge med på FB & Instagram. Anvend det direkte link via ikonerne i bunden af denne side.