“YIN YOGA – stræk dig til velvære” Vol. 3

Vol. 3 er spækket med inspiration, der gør det nemt at lave programmer og praktisere uanset om du er en rutineret udøver med en tilbagevendende praksis, eller om du underviser flere hold om ugen.

Vol. 3 er som de to foregående bøger letlæselig og enkel i sit udtryk. Den udmærker sig ved de +700 tegninger der gør stillingerne mere tydelige og selvforklarende. Du får de samme stillinger med mange nye variationer. For den mere erfarne Yin Yoga udøver kan bogen sagtens stå alene.

YIN YOGA – stræk dig til velvære, Vol. 3 er en opslagsbog for Yin Yoga entusiaster, erfarne udøvere og undervisere.

Du kan anvende den som din Yin Yoga-opslagsbog, hvor der er gjort plads til, at du kan tilføje dine egne favoritstillinger, gode ideer, tegninger, tekst og udklip.

I Vol. 3 får du blandt andet:

  • Stillingerne fra Vol. 2 med mange nye variationer
  • Stillinger ved væggen, i sengen og på en stol
  • Alle stillinger opdelt i emner som fx bagoverbøjninger, foroverbøjninger, sidestræk, asymmetri og symmetri, overkrop, underkrop, rygliggende, siddende, med pølle, bælte og blok osv.
  • 20 programmer af forskellig varighed med temaer som fx Solhilsen, På stolen, Rygsøjlens seks retninger og Yinyasa asymmetrisk og symmetrisk.
  • Kapitler om funktionel yoga, tension og kompression, modstillinger og rebound.
Herudover får du nogle af Yvonnes favoritter til øget velvære:
Venepumpeøvelser, ledfrigørende øvelser, med bold, blok og tov, håndledsforkælelse, ryst dig til lethed, vidunderstillingen.

Kort sagt: en uundværlig opslagsbog på din fortsatte YIN YOGA-rejse.