Handelsbetingelser

YVONNEHANSEN.COM
Nordre Strandvej 338C
3100 Hornbæk
CVR: DK-25825217

Kontakt
Tlf. 22 563 563
E-mail: mail@yvonnehansen.com 

Priser og gebyrer
Alle priser i shoppen er inkl. moms. Ved køb over kr. 450 får du gratis fragt.

Betaling
Du kan anvende VISA, VISA/Dankort og Mastercard samt MobilPay. Du kan også vælge en bankoverførsel til Nordea reg. nr. 1329 konto 6890 942 278.

Leveringsbetingelser
Levering sker normalt indenfor 2-3 arbejdsdage. Bøgerne bliver sendt med GLS til nærmeste pakkeshop og sendes først, når betalingen er indgået på kontoen.

Fortrydelsesret
Hvis du fortryder købet, sender du varerne retur til adressen øverst på siden. Husk at vedlæg kopi af ordrebekræftelsen med oplysning om reg.nr. og kontonummer til din bankforbindelse. Fortrydelsesretten bortfalder 14 dage efter modtagelse af varen.

Omkostninger i forbindelse med returnering af varer købt på www.yvonnehansen.com afholdes af kunden.

Returvarer skal være ubeskadiget, og fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde, som den blev modtaget i samt i original indpakning. Derfor bortfalder fortrydelsesretten, hvis varen er brugt på en måde, som helt åbenbart har forringet varens salgsværdi væsentligt.

Workshops og weekendkurser. Når betalingen er gennemført er pladsen din, og den refunderes hverken helt eller delvist, medmindre workshoppen eller weekendkurset mod forventning aflyses. Du er velkommen til at sælge din plads til anden side, hvis du selv er forhindret i at deltage. Hvis der er venteliste, kan vi hjælpe med at skabe kontakt, men der er ingen garanti.

Vi forbeholder os retten til at aflyse, såfremt der ikke er nok tilmeldte. Ved aflysning tilbagebetales det fulde beløb.

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via http://www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr.

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse mail@yvonnehansen.co