Yvonne

Jeg er en videbegærlig sjæl årgang 1959. Jeg er gift med Chrilles, og vi er forældre til to skønne kvinder. Vi bor i København og om sommeren søger vi tilflugt i vores kolonix i Dragør. 

Jeg er uddannet Hatha Yoga instruktør hos Søren Rasmussen fra “Yoga Skolen i Helsingør”. Body Balance® Pilates instruktør hos Bettinna Laxholm Delfs fra “Living Academy”.  Anatomi og fysiologi hos læge Ole Købke fra “Skolen for Alternativ Terapi”. Sidst men ikke mindst har jeg siden 2007 specialiseret mig i Yin Yoga og tilbragt mange timer rundt omkring i verden i selskab med Erin Fleming, Paul Grilley, Sarah Powers og Jo Phee.

Yogaen kom til mig tidligt i mit liv, men jeg holdt ikke fast i den. Jeg holdt ikke fast i noget. Jeg ledte efter skatte alle vegne. Den erfaring det gav mig, ville jeg dog ikke have været foruden. At jeg allerede havde fundet skatten, fandt jeg først ud af langt senere, da jeg var klar til det. 

Jeg er evigt nysgerrig på livets mysterier, og er hele tiden igang med en undersøgelse af et eller andet. Du kan læse mere om mit liv og mine tanker ved at følge mine INDLÆG.