Yoga i storbyen …

Konturerne af et nyt landskab tegner sig i horisonten. Det er et velkendt landskab og alligevel så nyt, nuanceret og smukt. Som om der er blevet tilført en ekstra dimension. Et ekstra lag, en ny dybde og skønhed i maleriet.

Jeg er på Yin Yoga kursus i London med Sarah Powers. Halvvejs igennem otte dages intens yin, yang og mindfulness træning. Jeg er SÅ taknemmelig for at være her.

Som fra en uudtømmelig kilde øser Sarah af sin enorme viden med største lethed, entusiasme og glæde. Nyt som velkendt – fortalt og genopdaget. Inspiration og dyb viden mikset med glædelige gensyn. Det er en gave at være her.

Triyoga receptionTriyoga studio 4

Jeg kan kun anbefale dig, at besøge et yogasted, når du er på ferie i en storby. Tag et enkelt hold eller en kort workshop. Det er spændende og inspirerende, at se hvor universel yoga er. Det fremgår altid i beskrivelsen, om det kræver forkundskaber at deltage. Du kan som regel tilmelde dig online hjemmefra. Hvis du skal til London, så har Triyoga studier i alle dele af byen. Der er et kæmpe udvalg. So dig in!

Namaste

Yvonne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *