Yin Yoga for tæerne …

Faktisk er dine tæer oprindeligt skabt til at spredes ligesom dine fingre. Se blot på en baby der endnu ikke har stiftet bekendtskab med sko.

At dine tæer har mistet sine oprindelige egenskaber, har betydning for hele kroppen og hermed hele dit velbefindende. Du har en udbrudt fascia/bindevævs forbindelse fra under foden og helt op til toppen af hovedet.

Med sokkerne ”Happy Feet” kan du træne dine tæer fleksible og rette op på skader som skæve tæer og knyster. ”Mon min store storetå også kan blive lige med tiden”?

Du kan have dem på, mens du ser TV, sidder ved computeren eller praktiserer Yin Yoga. Med lidt træning kan du også sove med dem på, men start blidt ud med nogle få minutter.

Se mere på http://www.denintelligentekrop.dk/my-happy-feet-sokker hvor du også kan købe sokkerne for kr. 149,-.

Glade fødder

 

 

 

 

 

 

KhY

2 kommentarer til “Yin Yoga for tæerne …

    1. Yvonne Post author

      Kære Lis,
      Det kommer nok an på om den nedsunkne forfod er stiv eller fleksibel. Hvis er den er stiv, vil det nok hjælpe. Hvis den er for fleksibel, skal du træne dine muskler i foden. Samle blyanter op fra gulvet med tæerne – haha. Spørg Lotte Pårup fra http://www.denintelligentekrop.dk/. Der kan du læse en masse om fødder og hvordan man træner dem. Prøv dig forsigtigt frem eller spørg en fodterapeut til råds. KhY

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *