Workshops

Kalender 2019

Den 15., 16. og 17. marts WEEKENDKURSUS FOR YOGALÆRERE som internatkursus på vidunderlige Løgumkloster Refugium. Læs mere og tilmeld dig til Yogastudie.dk.

Den 24. marts VEJEN TIL VELVÆRE en 3 timers workshop, der tager udgangspunkt i “YIN YOGA – stræk dig til velvære” Vol. 1. Det er hos Yoganu.dk i Hornbæk.

Den 4. august FORM & FORMLØSHED en 3 timers workshop, der tager udgangspunkt i “YIN YOGA – stræk dig til velvære” Vol. 2. Det er hos Yoganu.dk i Hornbæk.

Den 6., 7. og 8. september WEEKENDKURSUS FOR YOGALÆRERE i Esbjerg. Læs mere og tilmeld dig her.

I 2019 vil jeg prioritere at skrive på min tredie bog, så jeg opsøger ikke selv muligheder for at afholde workshops. Men du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil have mig til at komme. Se forslag til indhold, priser og andet herunder. Så hvis du føler dig inspireret af mine bøger, og har mod på at samle nogle venner/veninder, kollegaer eller sportsforeningen til en workshop, så kan du læse mere om netop den mulighed på Workshop hos dig. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har dit eget yogastudie.

På hylderne har jeg i øjeblikket to forskellige workshops samt et weekendkursus for yogalærere. Find beskrivelse af de enkelte workshops herunder.

 

VEJEN TIL VELVÆRE 

3 timers workshop der tager udgangspunkt i “YIN YOGA – stræk dig til velvære” Vol. 1.

Workshoppen henvender sig til alle – også dig der aldrig tidligere har prøvet Yin Yoga eller anden yoga.

 

FORM & FORMLØSHED 

3 timers workshop der tager udgangspunkt i “YIN YOGA – stræk dig til velvære” Vol. 2.

Workshoppen henvender sig til dig – der allerede kender lidt til Yin Yoga.

 

WEEKENDKURSUS FOR YOGALÆRERE

15 timers weekendkursus hvor du som yogalærer får en indføring i Yin Yogaens verden, så du selv kan begynde at undervise i Yin Yoga.