MORGENHOLDET

Onsdag den 28. september – 18. oktober 2022
Tre ugers YIN YOGA live i FB gruppe
Mandag – fredag kl. 06.15 – 06.45

Hver morgen i tre uger kan du i ugens fem hverdage starte dagen med en halv times Yin Yoga sammen med mig.

Du kan gå lige fra sengen og hen på din yogamåtte, vattæppe eller gulvtæppe uden at skifte tøj. Det eneste du skal bruge, er en lille pude eller sammenrullet håndklæde til støtte i stillingerne. Det bliver en meget enkel praksis og alle kan være med.

Har du ikke mulighed for at være med live, kan du se morgenens program lige når det passer dig, da det bliver gemt i gruppen straks efter, det er afsluttet. I weekenden kan du vælge at holde pause fra Yin Yoga eller gense et af programmerne fra ugen. Du har adgang til alle tre ugers programmer indtil den 1. december, så du har mulighed for at fortsætte den gode vane.

Yin Yoga træning er et uundværligt regelmæssigt tilbagevendende supplement til al anden aktivitet og skal ikke pauses eller på sommerferie!

Du får skemalagt en daglig aftale med dig selv. En halv time med mærkbar effekt i kroppen. Til sammen vil det hæve bunden, løfte dit humør og give dig et bedre afsæt i dagen og livet. Kroppen skal stimuleres og udfordres regelmæssigt. Det er det, du gør hver dag, der former dig.

Alle er velkomne.

Tilmeldingsfristen er tirsdag den 27. september kl. 12.00. Alle tilmeldte modtager herefter et link til FB gruppen.

 

495 DKK