”Hvordan vi tilbringer vores dage er selvfølgelig, sådan vi bruger vores liv”.

Dette citat fik mig til at stoppe op. Ja det er såvel indlysende som banalt, men det er jo alle de små daglige ting, der udgør summen af mit liv.

Så måske jeg skulle gøre en mere bevidst daglig indsats for, at hver dag bliver en god dag og ikke bare tro, at det er noget der sker, hvis jeg er heldig eller de rette omstændigheder en dag er til stede.

Det at sætte bare en halv time om dagen af til det gør en utrolig forskel for mig. Om jeg så læser et kapitel i en bog, mediterer, går en tur, beder en bøn, synger et mantra eller laver noget mere fysisk. Det ændrer min dag og adderer positivt til summen af mit liv.

Det sværeste er at få begyndt.

Jeg er lige begyndt igen – helt bevidst!

Jeg har en plads på kontoret, hvor min yogamåtte og meditationspude altid ligger klar. Min ”hellige” plads i hjemmet. Her kan jeg sætte mig og meditere, læse eller bare slappe af. Her har jeg udsigt til ting, som jeg har hjembragt fra nær og fjern. Ting der sætter en stemning og gør mig glad og taknemmelig.

Netop det at være taknemmelig prøver jeg at være hver dag. Specielt morgen og aften kommer det ligesom naturligt til mig. Det er der, jeg reflekterer over dagen der skal til at begynde, og dagen der lige er gået.

GOD DAG og GODT ÅR herfra

Yvonne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *