Du skal gøre, som jeg siger …

Og ikke som jeg gør, fortæller vi vores børn! Jeg siger til alle lev langsomt og opmærksomt. Lever jeg selv op til det? Nej, jeg lever for lidt og arbejder for meget. Jeg har ikke andet i hovedet end min bog, der skal udkomme snart.  Jeg har spist for lidt, drukket for meget vin (ikke særlig yogisk) og ikke været der for min familie. Jeg har været syg med feber, hoste og ondt i hals og ører. Så kan jeg lære det!

Nu er der skrevet bogen færdig, og den er sendt ud til korrektur hos mine smagsdommere. Måske der kommer mange rettelser – måske ikke. Da jeg skrev ”YIN YOGA – stræk til velvære” Vol 1, blev jeg sat til at skrive en hel del om, i sidste øjeblik, men kun til det bedre. Jeg stoler på mine hjælpere.

Billederne er taget, og jeg har modtaget de redigerede billeder i dag. Jeg er tilfreds. Nu mangler jeg kun at beskrive billederne og færdiggøre programmerne. Jeg glæder mig til at dele det med dig.

Hele juni er afsat til denne beskrivelse, juli til sidste korrektur og august til layout. Når prøvebogen ankommer, skal der igen læses korrektur 5-10 gange, før jeg går i trykken. Jeg satser på at udkomme i starten af oktober med Vol 2.

I august tager jeg til Bornholm og slapper af i hele otte dage. I efteråret vil jeg koncentrere mig om, at indtale lydfiler til programmerne og afholde workshops.

Gør som jeg siger, og ikke som jeg gør! Lev lidt mere.

Kærligst

Yvonne

 

3 kommentarer til “Du skal gøre, som jeg siger …

  1. Elizabeth Johansen

    Jeg glæder mig til din bog nr. 2. E r så glad for din første bog. Er yigalærer og underviser ligdt ud fra din bog også. Må med til en af dine workshop en dag. kærligst fra Elizaberh

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *