Blød levende hud.

Jeg har generelt en tør hud med tendens til små knopper på arme og ben. Derfor gnubber jeg hele kroppen igennem med hæklede silkehandsker hver morgen inden badet. Det tager kun 2-3 minutter. Det er en meget blid og dejlig måde at vække kroppen på.

Det er en, af de få vaner, jeg har formået at holde fast i årevis. Jeg får et velvære og en opmærksomhed på kroppen! Huden bliver blød og frisk. Jeg giver også ansigt og hals en blid omgang.

Garshan massage er en traditionel ayurvedisk tør massage, der opfrisker og stimulerer huden og lymfesystemet, øger blodcirkulationen og frigivelsen af ​​ophobede giftstoffer. For at udføre en Garshan skal du bruge naturlige silke handsker, der blidt fjerner døde hudlag og efterlader huden smidig og glødende.

  1. Det ideelle tidspunkt at tørbørste er om morgenen, før du bruser, så du kan skylle de urenheder væk, der er blevet løsnet af massagen.
  2. Brug cirkulære bevægelser på maven og led (skuldre, albuer, knæ, håndled, hofter og ankler), og lange fejende bevægelser på arme og ben.
  3. Retningen af ​​bevægelserne bør altid være mod dit hjerte, da dette hjælper med til at dræne lymfevæske tilbage til dit hjerte. Masser fra dine fødder og op. Masser fra hænderne til skuldrene.

Du kan selv lave handskerne. Du finder opskriften her. Det er så meditativt at sidde og nørkle med noget i hænderne – god fornøjelse!

Kærligst

Yvonne

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *